43 Locations.


  Algemeen   Autofit   Bandenprof     CarXpert   First Stop   James Autoservice   OTO Partner   Point S     Reset filters
Onze klantenbeoordeling
Bandenmontagebedrijven.nl
5

19 beoordelingen
2 met sterren

Bandenservice vergelijken

Hoe vindt u een goede bandenservice of (garage)bedrijf? Door aanbevelingen van vrienden en familie en in steeds grotere mate via vergelijkingswebsites op internet. Dit is precies wat bandenmontagebedrijven.nl consumenten biedt.

Dit doen we voor autobezitters

Bandenmonagebedrijven.nl helpt autobezitters in het zoeken naar een bandenservice of (garage)bedrijf in de regio waar men zich bevind. Wij zijn zelf geen garage, maar brengen bandenservice en (garage)bedrijven bij autobezitters onder de aandacht. Door middel van locatie adviseren wij de garages bij u in de buurt. Keurmerken zoals BOVAG, VACO en RDW vertellen meer over de garantie en kwaliteit die een bedrijf levert. Er is een extra tool om te filteren op bijvoorbeeld alle Bosch Car Sercvice, Kwik Fit of Euromaster vestigingen.

Dit doen we voor bandenservice en (garage)bedrijven

Bandenservice en (garage)bedrijven kunnen hun bedrijf op de juiste manier onder de aandacht brengen bij de zoekende autobezitters. Wanneer consumenten of bedrijven op onze website opzoek zijn naar een bandenservice of (garage)bedrijf vermelden wij de dichtstbijzijnde montagebedrijven met de daarbij behorende diensten en prijzen. Montagepartner worden? Heeft u een bandenservice, garage, occasion bedrijf of bent u een dealer? Dan kunt u zich aanmelden op bandenmontagebedrijven.nl

Wij helpen u aan nieuwe klanten

Enkele voordelen voor u als bedrijf op een rij:

  • Extra werkplaatsomzet binnen halen.
  • Extra mogelijkheid om kopers te bereiken.
  • Vergroting van uw netwerk.
  • Promoot bij zoekende consumenten.
  • Uitgebreid garageprofiel.
  • Hoger in Google zoekresultaten.
  • Besparing op marketingkosten.
  • Geen opzegtermijn.
  • Geen administratiekosten.
  • Bandenmontagebedrijven.nl is de nieuwe manier om banden te verkopen!

Hogere Google ranking

De resultaten die Google vertoond bij zoekopdrachten zijn gebaseerd op de bronnen waar Google informatie over uw bedrijf vindt. Bandenmontagebedrijven.nl staat goed aangeschreven. Door uw vermelding op Bandenmontagebedrijven.nl komt u ook hoger op Google.

Ons verdienmodel

Een platform zoals bandenmontagebedrijven.nl kost een hoop geld en tijd. Wij vinden dat dit gratis toegankelijk moet zijn voor autobezitters. Bandenservice en (garage)bedrijven betalen voor de regio waarin zij hun bedrijf onder de aandacht willen brengen. Daarnaast krijgen wij inkomsten uit reclame op de website.


Beoordelingen


Schrijf ook een review over Wat doen wij