43 Locations.


  Algemeen   Autofit   Bandenprof     CarXpert   First Stop   James Autoservice   OTO Partner   Point S     Reset filters
Onze klantenbeoordeling
Bandenmontagebedrijven.nl
5

23 beoordelingen
2 met sterren

Bandenmontage bedrijven zoeken in uw regio

Hoe vindt u een goede bandenservice, bandenmontage, garage of autobedrijf? Door aanbevelingen van vrienden en familie en in steeds grotere mate via vergelijkingswebsites op internet. Dit is precies wat bandenmontagebedrijven.nl consumenten biedt. Wij zijn een vergelijkingssite voor bandenmontagebedrijven. Bent u dus op zoek naar bedrijven die autobanden monteren? Hier vergelijkt u bandenmontageservice van verschillende garages en autobedrijven.

 

Bandenservice voor de autobezitters

Bandenmonagebedrijven.nl helpt autobezitters in het zoeken naar een bandenservice, garage of autobedrijf in de regio waar men zich bevind. Wij zijn zelf geen garage, maar brengen de bandenmontageservice, online bandenshops en garagebedrijven onder de aandacht bij autobezitters. Door middel van locatie adviseren wij de garages bij u in de buurt. Keurmerken zoals BOVAG, VACO en RDW vertellen meer over de garantie en kwaliteit die een bedrijf levert. Er is een extra tool om te filteren op bijvoorbeeld alle Bosch Car Service, Kwik Fit of Euromaster vestigingen.

 

Voor de bandenmontage bedrijven, garages en autobedrijven

Bandenservice en (garage)bedrijven kunnen hun bedrijf op de juiste manier onder de aandacht brengen bij de zoekende autobezitters. We hebben ca 1500 bezoekers per week. Wanneer consumenten of bedrijven op onze website opzoek zijn naar een bedrijf dat banden monteert, vermelden wij de montagebedrijven binnen de gekozen straal met de daarbij behorende diensten en prijzen.

 

Wilt u ook vermeld worden op de site? Heeft u een bandenmontageservice, garage, autobedrijf of bent u een autodealer? Dan kunt u zich aanmelden op bandenmontagebedrijven.nl voor slechts 23.50 ex btw per jaar. Dat is slechts 0.45 per week.

 

Klik op aanmelden in het linkermenu om uw bedrijf op te nemen in onze website.

 

 


Beoordelingen


  • Ons bedrijf toegevoegd en inderdaad meerdere klanten gekregen via deze website. Zijn geld waard dus

  • BMB op 26 juni, 2018 om 3:02 pm

  • Via deze website hebben wij aardig wat geld kunnen besparen op de montagekosten van onze banden die wij via derden gekocht hebben. Je bespaart al gauw € 7,50 per band!! Wij raden zeker aan om op deze website te oriënteren wat de gemiddelde montagekosten bij u in de buurt zijn!!

  • Martin Peters op 25 oktober, 2015 om 4:35 pm

  • Wij hadden 4 banden gekocht via Marktplaats maar moesten de banden nog gemonteerd hebben. Het is ideaal om te kunnen zien wat de montageprijzen zijn en de uitgebreide garageprofielen geeft je van te voren al een goeie indruk met welke garage of bandenservice je te maken hebt.

  • Michelle de Vries op 22 oktober, 2015 om 8:30 pm

Schrijf ook een review over Bandenmontage : Bandenmontagebedrijven.nl